You are here:

for og av longboardere

asfaltsurfer.com

JA slide show

Siste nytt

sep09

Tryvann DH Challenge!

Da har vi gleden av å invitere alle longboardere og ikke longboardere men som vil se på longboardere til årets antageligvis største longboard samling i Norge.

Les mer …
 
aug19

GoFast Speeddays - Eastbourne

Da er det klart for Speeddays 2009, 3. året på rad det blir arrangert IGSA world cup konkurranse i Eastbourne. Nytt i år er det enorme antallet norske deltagere. I 2007(første året nordmenn deltok) var det kun to stk som tok turen over, men i år er det over 10 nordmenn som skal konkurrere med verdenseliten om heder og ære! Dette er en fantastisk utvikling, og denne utviklingen har preget mye av de andre IGSA konkurransene så langt i sommer også. Ringrevene har ledet an, men det er også mange nye tilskudd til IGSA gjengen som har gjort det bra.

 

Les mer …
 
jun17

Ekstremsportveko 2009!!

Da er det ikke lenge igjen før det braker løs! 21. til 28. juni er det kun ett sted i Norge som eksisterer, VOSS!! Her er infoen du trenger! 

Les mer …
 
Side 2 av 3
Banner

Frognerseteren

Frognerseteren har meget mulig noen av Norges mest brukte longboard spots, det er ikke uten grunn. Les mer

Voss

Voss er fylt til randen med spots så bra at du ikke vil tro dine øyne. Norgeseliten på longboard samles hvert år for å konkurrere om hvem som er kjappest ned de krevende svingene! Les mer

Downhill

Downhill(DH) er longboardings svar på utfor. Det handler om å kjøre FORT, gjerne hastigheter mellom 70 og 100, og konkurransene består vanligvis av 4-manns heat.

Slalom

Slalom på longboard foregår oftest på bakker med svak helling og god asfalt. Målet er å komme seg gjennom en løype med kjegler fortest mulig. I konkurranser kjører man head to head i to identiske løyper.

Sliding

Sliding er en teknisk variant av longboarding hvor man fokuserer på å gjøre triks ved hjelp av at hjulene mister grepet. Man bruker gjerne slidehansker for å kunne flytte kroppsvekten bort fra brettet, eller støtte seg på.

Dansing!?

Danser longboardere? Javisst! Dansing er en egen sjanger innen longboarding og fokuset er på tekniske triks hvor man gjerne hopper, spretter, snurrer og går på brettet. Forholdsvis lange og flexende brett brukes som regel til å danse med.