You are here:

for og av longboardere

asfaltsurfer.com

JA slide show

Siste nytt

jun14

Team Norway T-skjorter!

Team Norway t-skjorter kan kjøpes på www.kingofthehill.no! Vis hvor du er fra på sommerens konkurranser! 

 
feb09

Så vad sker egentligen med allas vår dröm Grefsenkollen?

Grefsenkollen blev inte Grefsenkollen förrän 1926 då Rignes Bryggeri beslöt att öppna Sportstue där. Mänskorna i byn törstade efter sprit, men på grund av sträng alkoholpolitik var det svårt att tillmötesgå detta behov i de centrala delarna av Oslo. Att Grefsenkollen Sportstue blev ett hippt ställe att befinna sig på gärna två, tre fyra gånger i veckan är kanske därför inte så svårt att förstå.

Les mer …
 
des20

Velkommen til asfaltsurfer og sesongen 2010!!

jfox the man

Viktig: Brukernavn kan ikke inneholde æ, ø, å osv. Men ditt fulle navn kan inneholde disse bokstavene.

Asfaltsurfer er Norges longboardportal for de hardbarka old-schoolerne som skatet lenge før asfaltsurfer.com i det heletatt fantes, men minst like mye for dere som akkurat har startet eller som ikke har begynt med longboard enda og bare er litt nysgjerrige.

Les mer …
 
Side 3 av 3
Banner

Frognerseteren

Frognerseteren har meget mulig noen av Norges mest brukte longboard spots, det er ikke uten grunn. Les mer

Voss

Voss er fylt til randen med spots så bra at du ikke vil tro dine øyne. Norgeseliten på longboard samles hvert år for å konkurrere om hvem som er kjappest ned de krevende svingene! Les mer

Downhill

Downhill(DH) er longboardings svar på utfor. Det handler om å kjøre FORT, gjerne hastigheter mellom 70 og 100, og konkurransene består vanligvis av 4-manns heat.

Slalom

Slalom på longboard foregår oftest på bakker med svak helling og god asfalt. Målet er å komme seg gjennom en løype med kjegler fortest mulig. I konkurranser kjører man head to head i to identiske løyper.

Sliding

Sliding er en teknisk variant av longboarding hvor man fokuserer på å gjøre triks ved hjelp av at hjulene mister grepet. Man bruker gjerne slidehansker for å kunne flytte kroppsvekten bort fra brettet, eller støtte seg på.

Dansing!?

Danser longboardere? Javisst! Dansing er en egen sjanger innen longboarding og fokuset er på tekniske triks hvor man gjerne hopper, spretter, snurrer og går på brettet. Forholdsvis lange og flexende brett brukes som regel til å danse med.