You are here: Hjem Velkommen til asfaltsurfer 2010

for og av longboardere

asfaltsurfer.com

Velkommen til asfaltsurfer og sesongen 2010!!

E-post Skriv ut PDF

jfox the man

Viktig: Brukernavn kan ikke inneholde æ, ø, å osv. Men ditt fulle navn kan inneholde disse bokstavene.

Asfaltsurfer er Norges longboardportal for de hardbarka old-schoolerne som skatet lenge før asfaltsurfer.com i det heletatt fantes, men minst like mye for dere som akkurat har startet eller som ikke har begynt med longboard enda og bare er litt nysgjerrige.

På disse sidene vil du finne Norges mest aktive longboardforum, en oversikt over konkurranser(både norske og internasjonale), og artikler om alt som har med longboard å gjøre. Det finnes også en intro til longboarding på norsk, med forklaringer på hvilke variasjoner av longboard som finnes samt forklaringer på vanlige ord og uttrykk som kan virke gresk for dere som aldri har "operert" på et longboard før.

Håper alle bruker de nye sidene flittig, og at forumet brukes enda mer enn før!

Til dere som er helt ferske eller ikke 100% stødige på longboard utstyr-slæng har jeg laget en intro artikkel med ord forklaringer og andre longboard fakta. Artikkelen kan leses her

 

Sist oppdatert ( tirsdag 20. april 2010 17:09 )  

Downhill

Downhill(DH) er longboardings svar på utfor. Det handler om å kjøre FORT, gjerne hastigheter mellom 70 og 100, og konkurransene består vanligvis av 4-manns heat.

Slalom

Slalom på longboard foregår oftest på bakker med svak helling og god asfalt. Målet er å komme seg gjennom en løype med kjegler fortest mulig. I konkurranser kjører man head to head i to identiske løyper.

Sliding

Sliding er en teknisk variant av longboarding hvor man fokuserer på å gjøre triks ved hjelp av at hjulene mister grepet. Man bruker gjerne slidehansker for å kunne flytte kroppsvekten bort fra brettet, eller støtte seg på.

Dansing!?

Danser longboardere? Javisst! Dansing er en egen sjanger innen longboarding og fokuset er på tekniske triks hvor man gjerne hopper, spretter, snurrer og går på brettet. Forholdsvis lange og flexende brett brukes som regel til å danse med.