You are here: Nyheter Artikler Tryvann DH Challenge!

for og av longboardere

asfaltsurfer.com

Tryvann DH Challenge!

E-post Skriv ut PDF

Da har vi gleden av å invitere alle longboardere og ikke longboardere men som vil se på longboardere til årets antageligvis største longboard samling i Norge.

Lørdag 12 september smeller det i bakken ned fra Tryvanns tårnet. Vi skal lage en heftig bane med høyballer for maximal spenning, dj’s skal lage glad musikk, bbq`n skal sizzle pølser og isen skal kjøle ned brusen til salgs. Vi lover bra vær! Selvfølgelig kan vi ikke gjøre det, men etter så mye shitty vær i det siste så er oddsene på vår side!! Blir det regn kjører vi uansett, og da kan det bli skikkelig gøy, å se på ihvertfall….

Slik dette vil foregå så er det oppmøte kl 10, men kom gjerne før for at vi skal få gjennomført registrering fortest mulig, for de som vil være frivillige og hjelpe til med høyballer og diverse så er vi der ifra kl 08.00. Etter rask registrering, og innbetalte 250.- så begynner vi freeridingen frem til timetrials begynner kl 12.00. Ca 14.00 begynner vi å kjøre igang heatsene, er det mye juniorer og glad amatører kjører vi kanskje noen egne heats for de, men det får vi se på… no promises, men focus i denne konkurransen er morro for alle!

Det vil hele tiden være musikk og griller som går med salg av både brus og pølser, en egen KOTH stand med brett som kan prøves og stæsj som kan kjøpes, samt tips og spørsmål besvares. Vi understreker at dette er en bakke som har god asfalt og vil være godt sikret, og derfor egner seg ypperlig for lonboardere som har stått litt og er klare for å ta neste steget. Vi ønsker derfor alle hjertlig vellkommen både store og små til en dag fylt med knall fall og mye morro.

NB! Hjelm er påbudt, skinndress eller padding på armer og ben anbefales. For de som ønsker å delta som er under 18 år trengs en skriftelig tillatelse fra foresatte. En lapp med «jeg forstår at til tross for at dette er ett forhåpentligvis seriøst arrangement, at det alikevel kan oppstå ulykker som direkte årsaker av høy fart, jeg lar allikevel min sønn/datter ved navn ………. til å delta i dette arrangementet på eget ansvar, og vil derfor ikke holde arrangør eller andre deltagere ansvarlig.» burde holde.

Vi er igang med å finne en location til en morsom efterfest, info kommer senere..

For eventuelle spørsmål eller tips så ring Jørgen på 93666555, eller stikk gjerne innom norges mest komplette Longboard store / hangout)

Peace and love

Alex 

 

Sponsorer

 


Downhill

Downhill(DH) er longboardings svar på utfor. Det handler om å kjøre FORT, gjerne hastigheter mellom 70 og 100, og konkurransene består vanligvis av 4-manns heat.

Slalom

Slalom på longboard foregår oftest på bakker med svak helling og god asfalt. Målet er å komme seg gjennom en løype med kjegler fortest mulig. I konkurranser kjører man head to head i to identiske løyper.

Sliding

Sliding er en teknisk variant av longboarding hvor man fokuserer på å gjøre triks ved hjelp av at hjulene mister grepet. Man bruker gjerne slidehansker for å kunne flytte kroppsvekten bort fra brettet, eller støtte seg på.

Dansing!?

Danser longboardere? Javisst! Dansing er en egen sjanger innen longboarding og fokuset er på tekniske triks hvor man gjerne hopper, spretter, snurrer og går på brettet. Forholdsvis lange og flexende brett brukes som regel til å danse med.