You are here: Nyheter Artikler Ny grenansvarlig for 2011

for og av longboardere

asfaltsurfer.com

Ny grenansvarlig for 2011

E-post Skriv ut PDF
Etter 3 år som grenansvarlig vil jeg nå sende stafettpinnen videre til en ny ildsjel for longboarding under Ekstremsportveko.

Før jeg gjør det vil jeg takke alle som har bidratt til å gjøre arrangementet bedre og bedre, år etter år. Det hadde aldri gått uten dere som har båret bildekk i timesvis, stilt opp med biler, godt humør og en positiv instilling. Da jeg tok over rollen som grenansvarlig var vi ca 30 stk som deltok, og i 2010 var vi over 100 deltakere. Dette er et tall jeg forventer kommer til å stige enda mer i år. Det har vært en utrolig- opplevelse og ikke minst erfaring å skulle arrangere en konkuranse for en gjeng med longboardere når alle helst vil kjøre ned bratte bakker 100% av tiden. Ettersom min egen interesse for longboard har dalt etter 3 år i longboardfiendtlige Halden føler jeg at det blir riktig å la noen andre få muligheten til å ta arrangementet til nye høyder. Jeg kommer nok til å ha en eller annen rolle innenfor Ekstremsportveko, men jeg merker det skal bli godt å kunne være litt turist i Voss igjen.

Som noen av dere sikkert har fått med dere så er det Adrian Paulsen som skal være den nye grenansvarlige. Han har jobbet flere år som sikkerhetsansvarlig under konkurransen og samtidig hjulpet meg med alt av organisering og gjennomføring. Han kommer garantert til å ha behov for frivillige som kan ta i et tak, men det skal han få komme tilbake til litt senere selv.

Med det vil jeg ønske Adrian lykke til med konkurransen, og takke for mine 3 fantastiske år som grenansvarlig!

- Jørgen Stokke Halvorsen
Sist oppdatert ( onsdag 08. januar 2014 23:20 )  

Sponsorer

 


Downhill

Downhill(DH) er longboardings svar på utfor. Det handler om å kjøre FORT, gjerne hastigheter mellom 70 og 100, og konkurransene består vanligvis av 4-manns heat.

Slalom

Slalom på longboard foregår oftest på bakker med svak helling og god asfalt. Målet er å komme seg gjennom en løype med kjegler fortest mulig. I konkurranser kjører man head to head i to identiske løyper.

Sliding

Sliding er en teknisk variant av longboarding hvor man fokuserer på å gjøre triks ved hjelp av at hjulene mister grepet. Man bruker gjerne slidehansker for å kunne flytte kroppsvekten bort fra brettet, eller støtte seg på.

Dansing!?

Danser longboardere? Javisst! Dansing er en egen sjanger innen longboarding og fokuset er på tekniske triks hvor man gjerne hopper, spretter, snurrer og går på brettet. Forholdsvis lange og flexende brett brukes som regel til å danse med.