You are here: Nyheter

for og av longboardere

asfaltsurfer.com

Nyheter

Velkommen til asfaltsurfer og sesongen 2010!!

E-post Skriv ut PDF

jfox the man

Viktig: Brukernavn kan ikke inneholde æ, ø, å osv. Men ditt fulle navn kan inneholde disse bokstavene.

Asfaltsurfer er Norges longboardportal for de hardbarka old-schoolerne som skatet lenge før asfaltsurfer.com i det heletatt fantes, men minst like mye for dere som akkurat har startet eller som ikke har begynt med longboard enda og bare er litt nysgjerrige.

Sist oppdatert ( tirsdag 20. april 2010 17:09 ) Les mer …
 

Frognerseteren

E-post Skriv ut PDF

 

 

Frognerseteren har meget mulig noen av Norges mest brukte longboard spots, det er ikke uten grunn. Gå på t-bane #1 til Frognerseteren og sitt ned mens blodet begynner og krible. Om ikke lenge vet du at det er flere kilometer med herlig nedoverbakke som venter.

Sist oppdatert ( lørdag 20. desember 2008 20:14 ) Les mer …
 

Tuning av trucker

E-post Skriv ut PDF

Gjør ikke truckene dine det du vil at de skal gjøre? Er de for lite stabile eller svinger de for dårlig? Tuning kan være løsningen!

Du kan tune trucker på forskjellige måter, de enkleste er ved å stramme/løsne på kingpin'en.

Sist oppdatert ( torsdag 27. november 2008 00:52 ) Les mer …
 
Side 5 av 6

Brukere online

Ingen

Sponsorer

 


Downhill

Downhill(DH) er longboardings svar på utfor. Det handler om å kjøre FORT, gjerne hastigheter mellom 70 og 100, og konkurransene består vanligvis av 4-manns heat.

Slalom

Slalom på longboard foregår oftest på bakker med svak helling og god asfalt. Målet er å komme seg gjennom en løype med kjegler fortest mulig. I konkurranser kjører man head to head i to identiske løyper.

Sliding

Sliding er en teknisk variant av longboarding hvor man fokuserer på å gjøre triks ved hjelp av at hjulene mister grepet. Man bruker gjerne slidehansker for å kunne flytte kroppsvekten bort fra brettet, eller støtte seg på.

Dansing!?

Danser longboardere? Javisst! Dansing er en egen sjanger innen longboarding og fokuset er på tekniske triks hvor man gjerne hopper, spretter, snurrer og går på brettet. Forholdsvis lange og flexende brett brukes som regel til å danse med.