You are here: Nyheter

for og av longboardere

asfaltsurfer.com

Nyheter

Tryvann DH Challenge!

E-post Skriv ut PDF

Da har vi gleden av å invitere alle longboardere og ikke longboardere men som vil se på longboardere til årets antageligvis største longboard samling i Norge.

Les mer …
 

GoFast Speeddays - Eastbourne

E-post Skriv ut PDF

Da er det klart for Speeddays 2009, 3. året på rad det blir arrangert IGSA world cup konkurranse i Eastbourne. Nytt i år er det enorme antallet norske deltagere. I 2007(første året nordmenn deltok) var det kun to stk som tok turen over, men i år er det over 10 nordmenn som skal konkurrere med verdenseliten om heder og ære! Dette er en fantastisk utvikling, og denne utviklingen har preget mye av de andre IGSA konkurransene så langt i sommer også. Ringrevene har ledet an, men det er også mange nye tilskudd til IGSA gjengen som har gjort det bra.

 

Sist oppdatert ( lørdag 03. april 2010 19:16 ) Les mer …
 

Ekstremsportveko 2009!!

E-post Skriv ut PDF

Da er det ikke lenge igjen før det braker løs! 21. til 28. juni er det kun ett sted i Norge som eksisterer, VOSS!! Her er infoen du trenger! 

Sist oppdatert ( lørdag 03. april 2010 19:17 ) Les mer …
 
Side 2 av 6

Brukere online

Ingen

Sponsorer

 


Downhill

Downhill(DH) er longboardings svar på utfor. Det handler om å kjøre FORT, gjerne hastigheter mellom 70 og 100, og konkurransene består vanligvis av 4-manns heat.

Slalom

Slalom på longboard foregår oftest på bakker med svak helling og god asfalt. Målet er å komme seg gjennom en løype med kjegler fortest mulig. I konkurranser kjører man head to head i to identiske løyper.

Sliding

Sliding er en teknisk variant av longboarding hvor man fokuserer på å gjøre triks ved hjelp av at hjulene mister grepet. Man bruker gjerne slidehansker for å kunne flytte kroppsvekten bort fra brettet, eller støtte seg på.

Dansing!?

Danser longboardere? Javisst! Dansing er en egen sjanger innen longboarding og fokuset er på tekniske triks hvor man gjerne hopper, spretter, snurrer og går på brettet. Forholdsvis lange og flexende brett brukes som regel til å danse med.