You are here: Nyheter

for og av longboardere

asfaltsurfer.com

Nyheter

Så vad sker egentligen med allas vår dröm Grefsenkollen?

E-post Skriv ut PDF

Grefsenkollen blev inte Grefsenkollen förrän 1926 då Rignes Bryggeri beslöt att öppna Sportstue där. Mänskorna i byn törstade efter sprit, men på grund av sträng alkoholpolitik var det svårt att tillmötesgå detta behov i de centrala delarna av Oslo. Att Grefsenkollen Sportstue blev ett hippt ställe att befinna sig på gärna två, tre fyra gånger i veckan är kanske därför inte så svårt att förstå.

Sist oppdatert ( tirsdag 10. februar 2009 05:29 ) Les mer …
 

Hvilken type brett?

E-post Skriv ut PDF

top

Cruising:
Skal du bruke brettet til skolen/jobb og en cruise tur til Aker Brygge eller Frognerparken av og til, vil det være naturlig å se på brett med forholdsvis store, myke hjul.

Sist oppdatert ( onsdag 24. desember 2008 01:22 ) Les mer …
 

Voss

E-post Skriv ut PDF

Voss er fylt til randen med spots så bra at du ikke vil tro dine øyne. Norgeseliten på longboard samles hvert år for å konkurrere om hvem som er kjappest ned de krevende svingene!

Sist oppdatert ( lørdag 20. desember 2008 22:47 ) Les mer …
 
Side 4 av 6

Brukere online

Ingen

Sponsorer

 


Downhill

Downhill(DH) er longboardings svar på utfor. Det handler om å kjøre FORT, gjerne hastigheter mellom 70 og 100, og konkurransene består vanligvis av 4-manns heat.

Slalom

Slalom på longboard foregår oftest på bakker med svak helling og god asfalt. Målet er å komme seg gjennom en løype med kjegler fortest mulig. I konkurranser kjører man head to head i to identiske løyper.

Sliding

Sliding er en teknisk variant av longboarding hvor man fokuserer på å gjøre triks ved hjelp av at hjulene mister grepet. Man bruker gjerne slidehansker for å kunne flytte kroppsvekten bort fra brettet, eller støtte seg på.

Dansing!?

Danser longboardere? Javisst! Dansing er en egen sjanger innen longboarding og fokuset er på tekniske triks hvor man gjerne hopper, spretter, snurrer og går på brettet. Forholdsvis lange og flexende brett brukes som regel til å danse med.